Contact


Land:
  • 0
    U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Uw wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres hieronder in en wij sturen u een link op om uw wachtwoord te resetten.

 

Wat doen wij?

Studio Brink is gespecialiseerd in binnen- en buitenverlichting. Wij bieden het complete plaatje, dat wil zeggen vanaf kick-off meeting tot eindlevering.


Kennis maken

KENNIS MAKEN

Maak kennis met ons jonge team van enthousiaste en talentvolle lichtontwerpers, elk met een eigen expertise. Terwijl wij nagaan waar wij u het best mee van dienst kunnen zijn, proeft u aan ons. We zoeken naar de klik die nodig is om de tweede fase in te gaan: de intake. Deze fase zien we als een proeve van bekwaamheid.

Conceptfase

CONCEPTFASE

We werken een of meerdere ruimtes uit om aan te geven hoe wij uw project denken in te vullen. Hier krijgt u al een goed beeld van de mogelijkheden. Bent u enthousiast dan geeft u groen licht voor het uitwerken van het gehele project. De Conceptfase.

Uitwerking

UITWERKING

Deze conceptfase is niet langer kosteloos. Wat een lichtplan kost hangt af va de omvang van het project en de middelen die we moeten inzetten. We kunnen een plan op verschillende manieren uitwerken met inzet van ‘moodboards’, vlekkenplan, luxwaarde (controle)berekening, installatie tekening Autocad en/of 3D weergave in Dialux voor een fotorealistische weergave.

Studio Brink is specialized in indoor and outdoor lighting designs. We offer the complete picture, from the kick-off meeting to the final supply.

Let's stay in touch

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor het beste op gebied van verlichting.

Abonneer en krijg 5% korting!
krijg als eerste de aanbiedingen van onze winkel
Kortingscode: