Land:

Onze privacyverklaring

Wij zijn toegewijd aan het beschermen van jouw privacy online.

We waarderen het dat je gesteld bent op jouw persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt. In deze verklaring wordt uitgelegd hoe we informatie over je verzamelen wat we ermee doen en welke controlemogelijkheden je hebt.

Wie wij zijn?

Brink Licht is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Persoonsgegevens die wij over je verzamelen

We kunnen alleen de goederen leveren en diensten in je opdracht uitvoeren, indien je ons jouw persoonlijke gegevens daartoe verstrekt. In dat kader verzamelen wij persoonsgegevens zoals: je naam, adres, e-mailadres.

Wij zullen de informatie die je zelf ons hebt verstrekt voor de in dit privacy verklaring verkregen omschreven doeleinden gebruiken.

Jouw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt voor informatie over producten en diensten die worden aangeboden via onze website aan jou, voor facturatie en orderverwerking. Je gegevens kunnen in dit kader aan bij het afhandelen van de bestelling betrokken derden (bv. de bezorger) worden doorgegeven.

Wij kunnen je persoonlijke gegevens gebruiken om je informatie te sturen over onze producten en diensten die je van ons verzocht hebt door het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Het is te allen tijde mogelijk je voor de nieuwsbrief af te melden, wat kan worden gedaan met een bericht aan het hieronder aangegeven contact, of via een speciaal daarvoor bestemde link in de nieuwsbrief.

Jouw toestemming

Mogelijk heb je de volgende toestemming gegeven na het plaatsen van de bestelling:

"Ik wil de aankoop graag later beoordelen en ontvang na 3 dagen een eenmalige herinnerings-mail van Trusted Shops om mijn beoordeling in te dienen”

Op voorwaarde dat je ons je uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven zoals hierboven vermeld om dat te doen, zullen wij je e-mail adres aan het beoordelingssysteem van Trusted Shops GmbH voorleggen, Subbelrather Straße 15c, 50823 Keulen, zodat zij je een herinnerings-mail kunnen sturen waarmee zij je eraan herinneren om je beoordeling in te dienen. Deze toestemming kan ten allen tijd met toekomstig effect worden ingetrokken (bijv. door een e-mail te sturen naar service@trustedshops.nl).

Verder zullen je persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Het beheer van je account bij ons;
  • Ter verificatie van de financiële transacties met betrekking tot de betalingen die je online maakt;

We kunnen ook informatie over jouw online surfgedrag en het gebruik van het internet verkrijgen. Wij doen dit door het plaatsen van een 'cookie', dat een klein bestand is, op de harde schijf van je computer.

Veiligheid

Wij hechten veel belang aan de veiligheid van alle persoonlijk identificeerbare informatie in verband met onze gebruikers. We hebben veiligheidsmaatregelen getroffen om verlies, misbruik en wijziging van de persoonlijke gegevens tegen te gaan. We zullen technische en organisatorische maatregelen treffen om jouw persoonsgegevens te beveiligen, door middel van:

    • Toegang tot je account te beveiligen door wachtwoord en gebruikersnaam die uniek zijn voor jou;
    • Je persoonlijke gegevens op te slaan op beveiligde servers;
    • Het versleuteld opslaan van betalingsgegevens met behulp van SSL-technologie.

    Je dient erop bedacht te zijn dat het indienen van persoonlijke informatie op internet nooit helemaal veilig is. Wij kunnen de beveiliging van informatie niet garanderen aangezien en elke vorm van informatieverstrekking geschiedt op eigen risico. Alles wat we kunnen doen is gebruik maken van al onze inspanningen om je gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat we een betrouwbare en veilige omgeving behouden om je gegevens te gebruiken. Het is raadzaam om je browser te sluiten wanneer je klaar bent met je sessie om ervoor te zorgen anderen geen toegang tot jouw persoonlijke informatie verkrijgen als je een gedeelde computer of een computer gebruikt in een openbare plaats.

    Uw rechten

    Als je je zorgen maakt over je gegevens, heb je het recht toegang tot de persoonsgegevens die wij over je hebben op te vragen.

    Gebruik van cookies door Brink Licht

    Brink Licht maakt op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw eindapparatuur worden opgeslagen. Sommige cookies die wij gebruiken worden na afloop van de browsersessie, dus na het afsluiten van je browser,weer verwijderd (sessiecookies). Andere cookies blijven achter op uw eindapparatuur en stellen ons in staat om je browser bij een volgend bezoek weer te herkennen (permanente cookies). De looptijd van de gebruikte cookies kunt u in uw browsermenu inzien. Cookies kunnen je computer of de bestanden die op je computer zijn opgeslagen, niet beschadigen. Voor het plaatsen van cookies zal Brink Licht indien wettelijk verplicht je vooraf – bij het eerste bezoek aan de Brink Licht website – om toestemming vragen. Als je desgevraagd toestemming geeft, wordt deze toestemming door Brink Licht opgeslagen zodat je niet bij elk bezoek aan de website opnieuw toestemming hoeft te geven. Wanneer je je toestemming voor het gebruik van cookies wilt intrekken dan kun je de cookies verwijderen of laten verwijderen door je browser of virusscanner. Brink Licht gaat er in dat geval van uit dat de toestemming voor het plaatsen van cookies is ingetrokken en zal je bij een volgend bezoek aan de website opnieuw om toestemming vragen. Indien je je toestemming intrekt, kan het echter gebeuren dat je niet van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken, of dat je geen toegang hebt tot bepaalde (onderdelen van) de website.

    Welke cookies worden gebruikt?

          1. Functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Zij zorgen er bv. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s.
          2. Analytische cookies: met behulp van software van derde partijen (Google Analytics) wordt gemeten hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s het meest worden bezocht. Statistische analyse van deze gegevens stelt ons in staat om onze website verder te optimaliseren.
          3. Tracking cookies: deze cookies volgen je gedrag op onze website en stellen ons in staat je bij een volgend bezoek een gepersonaliseerde bezoekervaring aan te bieden.

    Google Analytics

    Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website door je mogelijk maken.
    De door het cookie verzamelde informatie over jouw gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IP- anonimisering geactiveerd is op deze website dan wordt je IP-adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren ingekort.
    Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de websitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitehouders op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- en internetgebruik. Het in het kader van Google Analytics door jouw browser verzonden IP-adres wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt.

    Je kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in uw browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen je erop dat je in dat geval wellicht niet alle functies van deze website te volste kunt benutten. Bovendien kunt u voorkomen dat de door het cookie verzamelde en aan jouw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP-adres) aan Google worden verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plugin te downloaden en installeren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

    Onze contactgegevens

    Wij zijn blij met feedback en vragen. Wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@brinklicht.nl of schrijf ons; Brink Licht Tasveld 1B 3417 XS Montfoort (The Netherlands); of bel ons op +31 (0)348 435 065.

    Abonneer en krijg 5% korting!
    krijg als eerste de aanbiedingen van onze winkel
    Kortingscode: