Land:

Betalen

Betaalmogelijkheden

De betaalmogelijkheden zijn:

  • iDeal;
  • Creditcard;
  • Pinnen;

Betalen met iDeal

iDeal is het makkelijkste, goedkoopste en snelste betaalsysteem in Nederland. In het kassa scherm kiest u uit het lijstje met logo’s de bank waar u online bankiert. U komt vervolgens in het bekende internetbankier-programma van uw bank. De ordergegevens van uw aankoop worden automatisch bij Brink Licht verwerkt. U werkt de betaling nu verder af zoals u gewend bent bij het internetbankieren. Na uw betaling ontvangt u een bevestiging van uw bank en keert u automatisch terug naar de webshop van Brink Licht.

Betalen in Montfoort

In Montfoort hebben wij een pinautomaat.

Creditcard

Betalen via uw creditcard gaat veilig en snel. U kiest in het betaal stappenplan voor betalen via creditcard. Wanneer u het stappenplan volgt word uw bestelling afgerekend en door Brink Licht in bestelling genomen. Het betalen gaat veilig, snel en word correct online verwerkt via Icepay.

Hoe veilig is betalen via de webshop?

In de tien jaar dat we een webshop hebben is er gelukkig nog nooit iets vervelends gebeurd en dat willen we graag zo houden. Dus : Ja, betalen via onze webshop is in alle gevallen veilig. Betalingen worden verwerkt door Icepay, de grootste aanbieder van online betaalsystemen. U kunt controleren dat u op een beveiligde pagina zit door er op letten dat het adres in het betaalscherm begint met https://

Abonneer en krijg 5% korting!
krijg als eerste de aanbiedingen van onze winkel
Kortingscode: