Contact


Land:
  • 0
    U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Uw wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres hieronder in en wij sturen u een link op om uw wachtwoord te resetten.

 

MVO

MVO : Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het is alles behalve een zwaar en beladen onderwerp. Het heeft te maken met bewust worden en keuzes maken. Keuzes voor duurzaamheid en kwaliteit. 
MVO binnen Brink Licht heeft de volgende speerpunten:

Voorlichten

We nemen onze verantwoordelijkheid om u te informeren over de techniek en toepassing van lichtbronnen heel serieus. Wij zijn vaak de laatste schakel in de keten van producent en eindgebruiker. Het is dus onze taak om goede voorlichting te geven en alternatieven aan te dragen. Hier valt echt wat te besparen. We hebben een rekenformule ontwikkeld waarbij ondermeer stroomverbruik, aantal branduren, levensduur van een lichtbron is opgenomen. We kunnen uitrekenen wat de te verwachten kosten zijn en wat de alternatieven zijn. Verschillende situaties vragen om verschillende verlichtingstechnieken. Te vaak zien wij ruimtes waar lichtbronnen die voornamelijk Inventarisering van persoonlijke wensen en visie van opdrachtgever door lichtadviseur. Bespreken van mogelijkheden en gewenste effecten wat betreft kleur, richting, intensiteit en accenten. Energieverbruik, levensduur van lichtbronnen en visueel comfort komen aan bod.

 

Gloeilampverbod

Gloeilampen geven een prachtig licht, perfect voor bepaalde situaties. We staan niet achter het slecht gefundeerde verbod op gloeilampen. In de aanloop naar het verbod is er door belanghebbenden gegoocheld met feiten en cijfers. Liever hadden we een voorlichtingscampagne gezien dan een totaal verbod op gloeilampen. De alternatieven worden gelukkig wel steeds beter van kwaliteit en prijs. 

Kwaliteit en duurzaamheid

Hier Brink Licht verkoopt Europese A-merken. Onze verlichtingsarmaturen zijn kwalitatief duurzaam en zijn onder goede condities geproduceerd. Er is veel goedkoop materiaal op de markt. De kwaliteit is teleurstellend waardoor ze snel kapot gaan, wat een enorme verspilling betekend. De prijzen zijn ook zo laag omdat het veelal copieen zijn van modellen van onze merken die veel geld steken in Research & Development.

Schakeltechniek

Slim schakelen biedt niet alleen comfort het voorkomt ook onnodig energieverbruik. Door goed na te denken over schemerschakelaars, tijdschakelaars en aanwezigheidsdetectie valt een hoop te besparen, we vertellen u er graag meer over of verwijzen u naar een geschikte partner.

Recycling en afvalscheiding

Bij Brink Licht scheiden we al het papier, plastic en verpakkingsmateriaal. Verpakkingsmateriaal wordt, waar mogelijk, hergebruikt. Als vulmiddel gebruiken we 100% recyclebare wokkels gemaakt van mais.

Doordat we zoveel mogelijk digitaal communiceren is ons papiergebruik heel bescheiden. Zelfs offertes en facturen versturen we digitaal. Als u voor uw administratie een papieren kopie wenst, dan kan dat natuurlijk. Zakelijke en professionele klanten krijgen automatisch een papieren factuur per post.

Let's stay in touch

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor het beste op gebied van verlichting.

Abonneer en krijg 5% korting!
krijg als eerste de aanbiedingen van onze winkel
Kortingscode: