Land:

Lighting as a Service

Brink Licht biedt een nieuwe dienst: Lighting as a Service (LaaS). Deze service voor bedrijven begint met het opstellen van een maatwerk lichtontwerp. Hierbij maken we gebruik van lichtarmaturen die we middels een lease abonnement aanbieden in plaats van een eenmalige betaling.

Lighting as a ServiceWe gaan zorgvuldig te werk: Onze lichtadviseurs inventariseren uw wensen, bekijken de ruimte(s) en ontwikkelen een maatwerk plan. Bij showrooms en winkels, horeca, kantoren en galeries zijn spots op rail vaak de beste optie omdat ze flexibiliteit bieden: ze maken een belangrijk deel uit van het lichtplan. Hierbij bieden we de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardig spots die in Nederland zijn ontwerpen en geproduceerd te kiezen met een leasecontract. We hebben een tool ontwikkeld waarbij we snel kunnen uitrekenen wat enerzijds de lease kosten en anderzijds besparing op elektriciteitskosten en vervangingskosten gaan zijn: dit werkt eenvoudig en snel en biedt direct inzicht in de besparing.

Na de leaseperiode van tussen de 24 en 60 maanden nemen wij de spots retour. De spots zijn zo ontworpen dat beschadigde of verouderde delen gemakkelijk vervangen kunnen worden, geheel volgens de principes van de circulaire economie. De geselecteerde spots hebben een tijdloos ontwerp en zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Door dit cradle-to-cradle ontwerp en de hoge kwaliteit bieden wij gedurende de leaseperiode volledige garantie. De spots hebben een aanzienlijke restwaarde na afloop van de leaseperiode, daarom betaald u slechts over een deel van aanschafwaarde.