Land:

Brink Licht @ Salon Residence

Brink Licht is trots op de samenwerking met Mariska Jagt Interior Design, ontwerper van interieur, meubels en producten op maat.

We verzorgen dan ook graag de verlichting bij haar bijdrage aan de komende editie van Salon Residence.

Voor Salon Residence richt Mariska de ontbijtkamer in. 'Leuk en intiem, omdat wij vaker veel grotere projecten doen. Het eindresultaat is geen standaard ontbijtkamer, maar eentje die de sfeer ademt van ingetogen luxe. Het bijzondere behang en de verlichting spelen hierin een belangrijke rol.’

Salon Residence
Op zoek naar ultieme interieurinspiratie? Check tussen 28 september en 1 oktober 2017 in bij Nederlands spannendste boutique hotel: Salon Residence in het Singer museum in Laren. Alle kamers, van lobby tot juniorsuite, zijn ontworpen door 18 vooraanstaande interior designers, samen met de mooiste merken en kunstgaleries. Kom inspiratie opdoen, ontmoet de makers en stap in de aanstekelijke wereld van Residence met een afwisselend programma van interviews en masterclasses in het splinternieuwe Singer-theater.

Salon Residence wordt mogelijk gemaakt door Jaguar, Landrover en Schaap en Citroen. Andere partners zijn Residence Wijnen, Vitra, Bang & Olufsen en ETC.

 

De deelnemende interior designers voor Salon Residence 2017 zijn: