Land:

Hattem

Voor deze ruime lichte woning in Hattem hebben we een aantal bijzondere lichtoplossingen toegepast.

In de hal bijvoorbeeld is direct de in het oog springende licht cirkel in het zwart te zien. In de woonkamer zijn architectonische koven met indirect ledlicht gemaakt, aangevuld met een patroon van ronde armaturen. Samen vormen ze een strak en toch decoratief plafond met verlichting. In de aangrenzende keuken is met meer koven en zwarte spots gewerkt voor wat contrast. Verder is met ingebouwde kopspiegellampen en grafische zwarte opbouwprofielen een sterk beeld neergezet. In de speelkamer en slaapkamer zijn decoratieve ronde trackspots toegepast, zo is de kamer nu en bij een gewijzigde inrichting functioneel en toch sfeervol verlicht. Ook in de badkamer is met aanlichting van de vloer van de douche en indirecte koofverlichting gezorgd voor zachter licht naast de spots.

Locatie: Hattem
Project Datum: Maart 2017
Merken: Brick in the Wall , ClassiCon,Dark , Delta Light , Flos , Kreon , Marset , Terzani , Vibia
Fotografie: Eelco Hofstra