Contact


Land:
  • 0
    U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Uw wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres hieronder in en wij sturen u een link op om uw wachtwoord te resetten.

 

Stadsnomaden

Ruim appartement op een unieke locatie in aan de gracht van Zwolle.

De karakteristieke voorgevel refereert aan het fabrieksgebouw wat ooit op deze plek heeft gestaan, het appelleert aan het industriële verleden van dit stadsdeel. Er valt door grote raampartijen een zee van licht naar binnen. Het interieur in lichte kleuren draagt bij aan het ruimtelijke gevoel. De gebruikte materialen zijn sober, maar hebben een luxe uitstraling. De bewoners reizen veel en kunnen zo de deur achter zich dicht trekken. De kunst aan de muur wisselt nog al eens, langs de lange muren is gekozen voor een spanningsrail waardoor de positie van spots makkelijk aangepast kan worden. Om intimiteit te creëren hebben we voor sommige ruimtes een indirecte verlichting achter een Orac koof toegepast.

Locatie: Zwolle
Project datum: December, 2016
Merken: Delta Light , Flos , Graypants , Kreon , Normann Copenhagen , Orac, Vibia
Fotografie: Eelco Hofstra

Let's stay in touch

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor het beste op gebied van verlichting.

Bezig met laden... Wacht a.u.b...

Abonneer en krijg 5% korting!
krijg als eerste de aanbiedingen van onze winkel
Kortingscode: