62

Top

  • Gratis verzendingen vanaf € 75,-
  • Meer dan 20.000 licht artikelen
  • Verstand van licht
  • Ook voor professionals
  • Vragen? Bel 0348-435065

Lichtadvies

Verlichten is een specialisme, het is maatwerk. Brink Licht levert sfeer op maat. Onze toegevoegde waarde ligt in een professionele koppeling van kennis en creativiteit. Onze adviseurs zijn geschoold en hebben ieder minimaal 10 jaar ervaring in het geven van lichtadviezen.

lichtadvies


Onze projectbegeleiding in 8 stappen:

Stap 1: Intake

Tijdens een intakegesprek maakt onze lichtadviseur een inventarisatie van uw persoonlijke wensen en visie. We bespreken de mogelijkheden en gewenste effecten wat betreft kleur, richting, intensiteit en accenten. Ook energieverbruik, levensduur van lichtbronnen en visueel comfort komen aan de orde.

Stap 2: Uitwerken van het advies

In het advies vertaalt de lichtadviseur uw wensen in vormtaal en verhoudingen. Spanning en rust creëren. In het advies worden het schaduwspel, en de materiaal- en kleurkeuze bepaald.

Stap 3: Tekening

De tekening bevat een gedetailleerde weergave van geadviseerde armaturen op de tekening, waarbij de plaatsing en richting is aangegeven. Daarmee is de tekening geschikt als leidraad voor installatie.

Stap 4: Offerte

In de offerte vindt u ons met visie onderbouwde advies en lichtplan. Het biedt een materiaallijst gerangschikt per ruimte, compleet met afbeeldingen en productdetails. Hierin zijn de geadviseerde lichtbronnen en benodigde technische accessoires opgenomen.

Stap 5: Presentatie

In de presentatie worden voorgestelde armaturen getoond. Dit kan in onze showroom, via een monsterarmatuur of via de website. Daarnaast kunnen wij de beoogde lichteffecten in ons 'lichtlab' presenteren. Hierbij wordt duidelijk dat niet alleen de vormtaal van het armatuur belangrijk is, maar dat het ontstane lichtbeeld het meeste effect op de ruimte heeft.

Stap 6: Finetuning en revisie

In deze stap worden aanvullingen en technische wijzigingen, voortvloeiend uit de bespreking tijdens de presentatie verwerkt.

Stap 7: Technische ondersteuning

Wanneer wemateriaal leveren begeleiden wij dit natuurlijk, om technische en andere problemen te voorkomen. Wanneer u dat wenst, kunnen we een uitgebreide handleiding met foto's en maatvoering voor u verzorgen.

Stap 8: Levering volgens planning

Om bouwschade te voorkomen is levering in vooraf besproken fases mogelijk. Het eindresultaat is een doordacht lichtplan dat de functionaliteit van alle ruimten eer aan doet en waarbij die sfeer is gecreëerd die u voor ogen had.

Afspraak?

De kosten voor een dergelijk adviestraject starten bij € 350,-. Wanneer u bij ons tevens de armaturen aanschaft, krijgt u bijzonder gunstige voorwaarden waardoor u ruimschoots gecompenseerd wordt voor de advieskosten.

Voor zakelijke klanten of professionele klanten (architecten, binnenhuisarchitecten, installatiebedrijven en projectinrichters) gelden gunstige inkoopvoorwaarden en ervaren technische ondersteuning. Plus de garantie die wij als merkdealer bieden!

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken met een lichtplanner uit de studio? Neem dan contact met ons op. Bel 0348-435065 of stuur een e-mail.

➤ Bekijk hier de website van Studio Brink