70

Top

  • Gratis verzendingen vanaf € 75,-
  • Meer dan 20.000 licht artikelen
  • Verstand van licht
  • Ook voor professionals
  • Vragen? Bel 0348-435065

FAQ

Documentatie

Voor het grote aantal aanvragen voor catalogi en documentatie hebben wij een digitale bibliotheek ingericht. Hier kunt u steeds de meest recente versie van een catalogus inzien waardoor u altijd de laatste documentatie tot uw beschikking hebt. De bibliotheek bevat er nu al ruim 150, maar helaas is nog niet van alle merken een digitale catalogus beschikbaar .. We krijgen veel aanvragen van studenten architectuur en ontwerpopleidingen voor documentatie: Studenten kunnen bij ons altijd brochures en catalogi ophalen.

Artikel niet in webshop?

Brink Licht beschikt over een voorraad van duizenden armaturen meer dan momenteel in de webshop zichtbaar zijn. Stuur een mail naar info@brinklicht.nl of fax ons op 0348-435066 wat u zoekt en wij sturen u zo snel mogelijk prijs, levertijd, opties of desgewenst een voorstel voor een passend alternatief.

Hoe werkt het wensenlijstje

Op onze site staat heel veel informatie. Om niet te verdwalen in het ruime aanbod kun u items in een wensenlijstje plaatsen, zodat u ze later makkelijk terug kunt vinden. Wanneer u opnieuw inlogt staan de items in uw wensenlijstje. Bent u klaar met shoppen? Ga dan naar de winkelwagen om uw keuze te bevestigen of aan te passen.

Showroom

Brink Licht heeft een showroom in Montfoort (vlak bij Utrecht). U kunt deze vrijblijvend komen bezoeken We vragen u wel even van te voren te bellen, zodat we er voor kunnen zorgen dat een van onze adviseurs even tijd voor u heeft. In onze showroom tonen wij slechts een klein deel van onze enorme collectie. U kunt dus in een enkel geval uw armatuur in het echt komen bekijken. Wij kunnen u vooraf vertellen of het armatuur wat u graag in het echt wilt zien ook daadwerkelijk aanwezig is. In Montfoort kunnen we u de verschillende effecten van diverse soorten lichtbronnen, intensiteiten, kleuren en lichtrichtingen laten beleven in het ‘licht-lab’. Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie monster armaturen om te leen en ter demonstratie. We hebben een trainingsruimte, een documentatie ruimte en een ruimte waar we de ontwikkelingen op het gebied van LED kritisch volgen.

Kunnen particulieren ook terecht?

Of u nu particulier of als bedrijf, electrotechnisch installateur, (binnenhuis-) architect of projectinrichter aan het zoeken bent: bij ons draait alles om u.

U kunt bij ons zelf via de webshop een lichtarmatuur aanschaffen, maar u kunt via een afspraak met een van onze lichtadviseurs ook een volledig lichtadvies laten opstellen.

Vervangonderdelen

Wij leveren alleen losse onderdelen van lampen aan klanten die de lamp bij ons gekocht hebben.

We krijgen dagelijks zo veel verzoeken voor vervangonderdelen dat deze een te grote aanslag vormen op onze inkoopcapaciteit. Het is namelijk veel meer werk en vanwege vrachtkosten veel duurder, om een vervangonderdeel in huis te halen dan een armatuur. Onderdelen zijn waardeloos voor ons maar het gebeurd al te vaak dat deze niet worden afgenomen of niet meer passen vanwege productaanpassingen. Daarom hebben wij een aantal spelregels moeten introduceren.

U kunt zich het beste richten tot de partij waar u destijds de lamp gekocht.

Offerte aanvragen

U kunt ons mailen, skypen, faxen, aanschrijven of gewoon even bellen. Ons online offerte systeem stelt ons in staat om de snelste offertes in de markt te maken. Deze offertes staan online, wij mailen u het nummer en wachtwoord. Hierdoor kunnen we wijzigingen heel makkelijk doorvoeren, zonder bergen papier te printen en heen en weer te sturen met de post: De snelste manier is ook de meest ‘groene’.

Kan ik mijn bestelling zelf afhalen?

Ja, u kunt uw bestelling zelf komen afhalen bij ons in Montfoort. We beschikken hier ook over een pinautomaat.

Zaterdag open?

Op een enkele uitzondering na zijn wij zaterdags niet geopend. Op afspraak is er wel heel veel mogelijk, ook 's avonds.

 

Voor vragen met betrekking tot deze faq kan er contact worden opgenomen met: info@brinklicht.nl

Brinklicht.nl
Great Lighting for Great Places